Annons
Annons


SOUTH AFIRCA


Packade ner skor och kläder för 40 garders värme och hoppade på flyget mot Sydafrika i söndagsnatt, på schemat stod flera dagar av plåtning och inspelningar med Gina Tricot.

Väl framme checkade vi in på ett super mysigt rosa boutiquehotell. Första dagen gick åt till location hunting, jobb i skuggan vid poolen och fitting där jag provade av all styling på modellen.

Annons

Visste inte riktigt vad jag hade att förvänta mig av Sydafrika som land, men jag kan säga som så här att det ligger numera på min topp 3 lista av alla platser jag varit på och jag vet med säkerhet var vinterresan kommer att gå nästa år.

Naturen är helt insane, så tacksam för att få spendera en hel jobbvecka mitt i denna miljö med ett helt fantastisk team.

Vi hade några timmar att döda innan vårt nattflyg gick igår vilket inte var direkt svårt, vi var tvungna att checka ut våra rum redan på morgonen så vi hängde på hotellets spa på eftermiddagen och åkte bil längs kusten under förmiddagen. Typ så vackert att man inte tror att det är sant..

En av dagarna bar jag den här fina blusen från Gina Tricot ss17.

6 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar