Annons
Annons


GINA TRICOT


OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERAthis
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jag har valt ut mina favoritplagg ur Gina Tricots festkollektion för hösten. Det inte är så stor skillnad på mig när jag klär mig för fest jämfört med hur jag ser ut till vardags, eftersom jag gillar att se festlig ut även till vardags.

Annons

Likaväl som jag kan bära sneakers som klackar på en utekväll.

Ett självklart val var den här fantastiska toppen med volang som jag har valt att styla till gråa jeans för att få en lite rockigare känsla, den tillhör exclusive collection och kommer ut i butik vecka 47 om jag inte minns fel. Den plisserade kjolen var även den ett självklart val. Sist men inte minst, den vita skjortan. Ett väl använt plagg året om, gillar verkligen att kombinera vitt med vitt även under hösten.

Inlägg i samarbete med Gina Tricot.

2 kommentarer | Translate


AnnonsLaddar